Любите піцу на товстому тісті, але не готові витрачати багато часу на приготування? Спробуйте рецепт популярного страви на товстому лаваші. Ви отримаєте пишну і апетитну закуску за лічені хвилини.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Лаваш – 1 шт.
- Варена ковбаса – 100 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Кетчуп – 1 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
- Петрушка – 30 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати піцу з товстого лаваша в духовці? В якості основи для піци використовуємо свіжий товстий лаваш. Розрізати його не потрібно.
Змащуємо поверхню лаваша майонезом і кетчупом.
Промиваємо помідор і нарізаємо його тонкими кружечками. Викладаємо на основу.
Ріпчасту цибулю тонко ріжемо півкільцями, раскидываем їх за помідору.
Дрібними кубиками ріжемо ковбасу і також відправляємо в піцу.
Подрібнюємо кріп, посипаємо його на ковбасу.
Натираємо сир твердий і закриваємо їм піцу.
Випікаємо страву в духовці 10 хвилин. Оптимальна температура – 180 градусів.
Після приготування піцу на товстому лаваші можна відразу ділити на порції і подавати до столу. Готово!
Піца Піца з ковбасою Піца з лаваша Піца з сиром Піца на майонезі Піца на тесті без дріжджів