Любите піцу на товстому тісті, але не готові витрачати багато часу на приготування? Спробуйте рецепт популярного страви на товстому лаваші. Ви отримаєте пишну і апетитну закуску за лічені хвилини.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Лаваш – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кетчуп – 1 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Петрушка – 30 гр.

Процес приготування:

Як почати готувати піцу з товстого лаваша в духовці? В якості основи для піци використовуємо свіжий товстий лаваш. Розрізати його не потрібно.

Змащуємо поверхню лаваша майонезом і кетчупом.

Промиваємо помідор і нарізаємо його тонкими кружечками. Викладаємо на основу.

Ріпчасту цибулю тонко ріжемо півкільцями, раскидываем їх за помідору.

Дрібними кубиками ріжемо ковбасу і також відправляємо в піцу.

Подрібнюємо кріп, посипаємо його на ковбасу.

Натираємо сир твердий і закриваємо їм піцу.

Випікаємо страву в духовці 10 хвилин. Оптимальна температура – 180 градусів.

Після приготування піцу на товстому лаваші можна відразу ділити на порції і подавати до столу. Готово!

Піца Піца з ковбасою Піца з лаваша Піца з сиром Піца на майонезі Піца на тесті без дріжджів