Швидка піца з вірменського лаваша – оригінальний і зручний у приготуванні рецепт. Страву можна подавати на сніданок або в якості закуски для компанії. Ароматне частування зможе стати вашим фірмовим кулінарним рішенням.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Лаваш вірменський – 1 шт.
- Варена ковбаса – 200 гр.
- Сир Пармезан – 120 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Кетчуп – 4 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до готування піци з вірменського лаваша в духовці. Підготуємо потрібні продукти. Для основи знадобиться 1 лист вірменського лаваша. Зі спеціями визначаємося за смаком.
На тертці натираємо сир. Дрібними кубиками ріжемо ковбасу. Болгарський перець очищаємо від насіння і подрібнюємо тонкими смужками. Цибулю нарізаємо півкільцями.
На деко кладемо одну половинку лаваша, посипаємо її однією столовою ложкою тертого сиру.
Накриваємо сир другою половиною лаваша. Зверху обмазуємо кетчупом і посипаємо спеціями.
На змащену основу рівномірно розподіляємо ковбасу, перець, цибулю. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 7 хвилин.
Через 7 хвилин посипаємо піцу сиром і готуємо ще 3 хвилини.
Гаряче блюдо ділимо на порції і подаємо до столу. Піца з вірменського лаваша в духовці готова!
Піца з ковбасою Піца з лаваша Піца з лаваша в духовці Піца з сиром Піца на тесті без дріжджів