Швидка піца з вірменського лаваша – оригінальний і зручний у приготуванні рецепт. Страву можна подавати на сніданок або в якості закуски для компанії. Ароматне частування зможе стати вашим фірмовим кулінарним рішенням.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш вірменський – 1 шт.
  • Варена ковбаса – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 120 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Кетчуп – 4 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до готування піци з вірменського лаваша в духовці. Підготуємо потрібні продукти. Для основи знадобиться 1 лист вірменського лаваша. Зі спеціями визначаємося за смаком.

На тертці натираємо сир. Дрібними кубиками ріжемо ковбасу. Болгарський перець очищаємо від насіння і подрібнюємо тонкими смужками. Цибулю нарізаємо півкільцями.

На деко кладемо одну половинку лаваша, посипаємо її однією столовою ложкою тертого сиру.

Накриваємо сир другою половиною лаваша. Зверху обмазуємо кетчупом і посипаємо спеціями.

На змащену основу рівномірно розподіляємо ковбасу, перець, цибулю. Відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів, на 7 хвилин.

Через 7 хвилин посипаємо піцу сиром і готуємо ще 3 хвилини.

Гаряче блюдо ділимо на порції і подаємо до столу. Піца з вірменського лаваша в духовці готова!

Піца з ковбасою Піца з лаваша Піца з лаваша в духовці Піца з сиром Піца на тесті без дріжджів