Домогтися розсипчастого рису в плові не так вже й складно. Вивчіть для цього популярний рецепт бездоганного приготування страви. Порадуйте домашніх поживним і смачним продуктом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 400 гр.
  • Рис пропарений – 1,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати плов з розсипчастим рисом і свининою на сковороді легко! Розморожуємо свинину на невеликі шматки. Смажимо їх до рум’янцю в сковороді з рослинним маслом.

Додаємо до м’яса тонкі кільця ріпчастої цибулі. Розмішуємо і тушкуємо до м’якості овочів.

Чистимо овоч і ріжемо його брусочками. Викладаємо інгредієнт в загальну сковороду. Додаємо сіль і спеції.

Розподіляємо по піджарки промитий пропарений рис. Заливаємо масу холодною водою. Тушкуємо 20 хвилин.

Після приготування даємо плову трохи постояти, потім акуратно розмішуємо його і подаємо до столу!

Плов без м'яса Плов без цибулі Плов зі свинини з рисом Плов зі свининою Плов зі свининою на сковороді