Дуже апетитна і ароматна закуска на зиму з помідорів і чесноков. Таке блюдо можна подати як своїм рідним, так і на святковий стіл. Помідори виглядають як свіжі, а на смак соковиті і пряні. Просто смакота!
Інгредієнти: на 2 л.
- Помідори свіжі – 1 кг
- Вода – 1 л
- Часник – 1 головка
- Кріп – 1 гілка
- Перець чорний мелений – 8 шт.
- Сіль – 0,5 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування помідорів з часником на зиму в банках? Помідори промиваємо водою, видаляємо хвостики і проколюємо в декількох місцях зубочисткою.
Часник ділимо на зубчики і складаємо в стерилізовані банки разом з помідорами. Заливаємо їх окропом і залишаємо на 15 хв
Потім зливаємо воду в каструлю і додаємо цукор і сіль, а також перець. Доводимо все до кипіння, вливаємо оцет і проварюємо ще 2 хв
Повторно заливаємо воду в банки і закатуємо.
Приємного апетиту!
Консервовані помідори Мариновані помідори в літрових банках Помідори гарячим способом Помідори на 1.5 літрову банку на зиму Помідори на 2 літрову банку на зиму Помідори на 3 літрову банку на зиму Солодкі мариновані помідори з оцтом