Дуже апетитна і ароматна закуска на зиму з помідорів і чесноков. Таке блюдо можна подати як своїм рідним, так і на святковий стіл. Помідори виглядають як свіжі, а на смак соковиті і пряні. Просто смакота!


Інгредієнти: на 2 л.

  • Помідори свіжі – 1 кг
  • Вода – 1 л
  • Часник – 1 головка
  • Кріп – 1 гілка
  • Перець чорний мелений – 8 шт.
  • Сіль – 0,5 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ст. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування помідорів з часником на зиму в банках? Помідори промиваємо водою, видаляємо хвостики і проколюємо в декількох місцях зубочисткою.

Часник ділимо на зубчики і складаємо в стерилізовані банки разом з помідорами. Заливаємо їх окропом і залишаємо на 15 хв

Потім зливаємо воду в каструлю і додаємо цукор і сіль, а також перець. Доводимо все до кипіння, вливаємо оцет і проварюємо ще 2 хв

Повторно заливаємо воду в банки і закатуємо.

Приємного апетиту!

Консервовані помідори Мариновані помідори в літрових банках Помідори гарячим способом Помідори на 1.5 літрову банку на зиму Помідори на 2 літрову банку на зиму Помідори на 3 літрову банку на зиму Солодкі мариновані помідори з оцтом