Простий і швидкий спосіб зробити суп наваристим і ситним. Якщо перед вами стоїть завдання приготувати пісні галушки без яєць, урізноманітнити і зробити їх смак приємніше допоможуть універсальні спеції із суміші перців, карі, сушеної петрушки, часнику і цибулі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вода – 150 мл
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Олія соняшникова – 1 ч. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Приправа (на вибір) – 1 ч. л.

Процес приготування:

Готувати прості галушки для супу без яєць легко! У мисці змішайте борошно пшеничне, сіль і приправу.

Спочатку влийте 130 мілілітрів води, решту рідина вливайте в процесі замісу.

Додайте рослинне масло, підійде навіть нерафінована.

У вас вийде досить густе і не липнущее до рук тісто.

Можна рвати тісто руками і катати галушки, або скатати тісто в тонку ковбаску і нарізати її на частини ножем.

Потім додайте галушки в киплячий суп.

Варіть 5-7 хвилин, поки галушки не спливуть на поверхню.

Смачного!

Галушки Галушки для супу