Цікава ідея для дитячого меню – ніжна пшенична каша на молоці. Блюдо виходить в міру солодким, апетитним і корисним. Подавайте на сніданок! Ваша дитина оцінить домашнє ласощі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшенична крупа – 250 гр.
- Вода – 1 склянка
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – за смаком
- Сухофрукти – 70 гр.
- Масло вершкове – за смаком
Процес приготування:
Готувати пшеничну кашу на молоці для дитини просто! Промиваємо кілька разів пшеничну крупу в холодній воді. Прибираємо крупинки, які відразу спливають на поверхню.
Потім інгредієнт перекладаємо в каструлю, заливаємо склянкою води і варимо 10 хвилин.
Додаємо трохи солі і цукру. Вливаємо молоко, зменшуємо вогонь і продовжуємо варити страву 15-20 хвилин.
наприкінці готування подрібнюємо сухофрукти і відправляємо їх в кашу.
Готову страву розмішуємо з шматочком вершкового масла і ділимо на порції. Можна подавати до столу!
Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці