Цікава ідея для дитячого меню – ніжна пшенична каша на молоці. Блюдо виходить в міру солодким, апетитним і корисним. Подавайте на сніданок! Ваша дитина оцінить домашнє ласощі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшенична крупа – 250 гр.
  • Вода – 1 склянка
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Сухофрукти – 70 гр.
  • Масло вершкове – за смаком

Процес приготування:

Готувати пшеничну кашу на молоці для дитини просто! Промиваємо кілька разів пшеничну крупу в холодній воді. Прибираємо крупинки, які відразу спливають на поверхню.

Потім інгредієнт перекладаємо в каструлю, заливаємо склянкою води і варимо 10 хвилин.

Додаємо трохи солі і цукру. Вливаємо молоко, зменшуємо вогонь і продовжуємо варити страву 15-20 хвилин.

наприкінці готування подрібнюємо сухофрукти і відправляємо їх в кашу.

Готову страву розмішуємо з шматочком вершкового масла і ділимо на порції. Можна подавати до столу!

Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді і молоці Пшенична каша на молоці