Спробуйте оригінальний рецепт приготування пшеничної каші на молоці. Поживний продукт можна запекти в духовці. Такий варіант зробить страву більш наваристим і ароматним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Пшенична крупа – 200 гр.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Цукор-пісок – 0,5 ст. л.
  • Кориця – за смаком
  • Масло вершкове – 40 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати пшеничну кашу на молоці в духовці. При необхідності перебираємо пшеничну крупу. Можна промити під холодною водою.

В невеликий горщик, що підходить для випікання, занурюємо підготовлену крупу і заливаємо його молоком.

Відрізаємо потрібний шматок вершкового масла і занурюємо його в крупу з молоком.

Сюди ж додаємо цукор і трохи кориці. Відправляємо горщик з вмістом в духовку на 25 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.

Запечена пшенична каша на молоці готова. Розкладайте ароматне блюдо по тарілках і подавайте до столу!

Каші Пшенична каша Пшенична каша на молоці