Спробуйте оригінальний рецепт приготування пшеничної каші на молоці. Поживний продукт можна запекти в духовці. Такий варіант зробить страву більш наваристим і ароматним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшенична крупа – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Цукор-пісок – 0,5 ст. л.
- Кориця – за смаком
- Масло вершкове – 40 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати пшеничну кашу на молоці в духовці. При необхідності перебираємо пшеничну крупу. Можна промити під холодною водою.
В невеликий горщик, що підходить для випікання, занурюємо підготовлену крупу і заливаємо його молоком.
Відрізаємо потрібний шматок вершкового масла і занурюємо його в крупу з молоком.
Сюди ж додаємо цукор і трохи кориці. Відправляємо горщик з вмістом в духовку на 25 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.
Запечена пшенична каша на молоці готова. Розкладайте ароматне блюдо по тарілках і подавайте до столу!
Каші Пшенична каша Пшенична каша на молоці