Цікавий спосіб приготувати пшеничну кашу – запекти її в горщику. Готовий продукт вийде апетитним і розсипчастим. Подавайте як гарнір до м’ясних страв.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Пшенична крупа – 250 гр.
- Вода – 500 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати пшеничну кашу в горщику в духовці легко! Промиваємо під холодною водою пшеничну крупу. Крупинки, які спливуть, прибираємо.
Очищаємо моркву від шкірки і ріжемо продукт невеликими шматочками. Подрібнюємо цибулину.
В рослинному маслі обсмажуємо порізані овочі до м’якості. Достатньо 3-5 хвилин.
В горщик викладаємо овочеву піджарку і промиту крупу. Солимо продукти і заливаємо їх водою. Випікаємо страву під кришкою близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Пшенична каша, запечена в горщиках, готова. Можна подавати до столу!
Каші Пшенична каша Пшенична каша на воді Пшенична каша на гарнір Розсипчаста пшенична каша на воді