Пшенична каша зараз не найпопулярніший продукт. Проте, корисно знати, що вона відноситься до низькокалорійним продуктам і насичує на довгий час. У піст її можна готувати з овочами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Вода – 4 склянки
  • Селера – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Пшенична крупа – 240 гр.
  • Коріандр – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Горошок зелений – 1 склянка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати пшеничну кашу з овочами. Цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте кубиками, моркву – кружальцями.

Розігрійте сковороду, влийте трохи оливкової олії і обсмажте цибулю і моркву до м’якого стану.

Селеру і перець наріжте кубиками. Додайте перець, селера і горошок на сковороду, продовжуйте готувати ще 10-12 хвилин.

Потім додайте пшеничну крупу, сіль і коріандр, перемішайте.

Влийте воду, накрийте сковороду кришкою і поставте в духовку. Простежте за тим, щоб на сковороді не було пластмасових частин. Готуйте страву при 170 градусах 25-30 хвилин. Подавайте пшеничну кашу з овочами на обід або вечерю.

Приємного апетиту!

Каші Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді Пшенична каша на гарнір Розсипчаста пшенична каша на воді