Пшенична каша зараз не найпопулярніший продукт. Проте, корисно знати, що вона відноситься до низькокалорійним продуктам і насичує на довгий час. У піст її можна готувати з овочами.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вода – 4 склянки
- Селера – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Пшенична крупа – 240 гр.
- Коріандр – 0,5 ч. л.
- Масло оливкове – 4 ст. л.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Горошок зелений – 1 склянка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати пшеничну кашу з овочами. Цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте кубиками, моркву – кружальцями.
Розігрійте сковороду, влийте трохи оливкової олії і обсмажте цибулю і моркву до м’якого стану.
Селеру і перець наріжте кубиками. Додайте перець, селера і горошок на сковороду, продовжуйте готувати ще 10-12 хвилин.
Потім додайте пшеничну крупу, сіль і коріандр, перемішайте.
Влийте воду, накрийте сковороду кришкою і поставте в духовку. Простежте за тим, щоб на сковороді не було пластмасових частин. Готуйте страву при 170 градусах 25-30 хвилин. Подавайте пшеничну кашу з овочами на обід або вечерю.
Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на воді Пшенична каша на гарнір Розсипчаста пшенична каша на воді