Цікавий рецепт приготування пшеничної каші з тушонкою. Блюдо виходить поживним і ароматним. Оцініть просту кулінарну ідею для домашнього обіду.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Пшенична крупа – 300 гр.
  • Тушонка – 250 гр.
  • Вода – 2,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати пшеничну кашу з тушонкою легко! Пшеничну крупу заливаємо водою в каструлі. Варимо продукт на помірному вогні до готовності – 30 хвилин. Солимо за смаком.

Від лушпиння очищаємо цибулю. Подрібнюємо овоч і обсмажуємо його в сковороді на рослинній олії.

Натираємо моркву і приєднуємо її до цибулі. Тушкуємо на середньому вогні 5-7 хвилин. Можна посолити.

Тушонку викладаємо на тарілку. При необхідності розминаємо її виделкою.

М’ясний продукт кладемо в готову кашу. Сюди ж відправляємо обсмажені овочі.

Розмішуємо страва до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

Дрібно нарізаємо пучок свіжої зелені, додаємо в блюдо. Знову розмішуємо.

Готову кашу з тушонкою ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на гарнір