Цікавий рецепт приготування пшеничної каші з тушонкою. Блюдо виходить поживним і ароматним. Оцініть просту кулінарну ідею для домашнього обіду.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Пшенична крупа – 300 гр.
- Тушонка – 250 гр.
- Вода – 2,5 склянки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати пшеничну кашу з тушонкою легко! Пшеничну крупу заливаємо водою в каструлі. Варимо продукт на помірному вогні до готовності – 30 хвилин. Солимо за смаком.
Від лушпиння очищаємо цибулю. Подрібнюємо овоч і обсмажуємо його в сковороді на рослинній олії.
Натираємо моркву і приєднуємо її до цибулі. Тушкуємо на середньому вогні 5-7 хвилин. Можна посолити.
Тушонку викладаємо на тарілку. При необхідності розминаємо її виделкою.
М’ясний продукт кладемо в готову кашу. Сюди ж відправляємо обсмажені овочі.
Розмішуємо страва до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
Дрібно нарізаємо пучок свіжої зелені, додаємо в блюдо. Знову розмішуємо.
Готову кашу з тушонкою ділимо на порції і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Каші Пшенична каша Пшенична каша в каструлі Пшенична каша на гарнір