До домашнього обіду або вечері можна подати просте і поживне блюдо – пшеничну кашу з тушонкою. Приготування мультиваре заощадить ваш час. Оцініть оригінальний рецепт!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Пшенична крупа – 1 склянка
- Вода – 2 склянки
- свиняча Тушонка – 250 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати пшеничну кашу з тушонкою в мультиварці. Очищаємо овочі від лушпиння. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, а морква пропускаємо через крупну тертку.
Включаємо мультиварку і нагріваємо в ній рослинне масло. Викладаємо в нього цибулю, моркву і свинячу тушонку. Розмішуємо вміст і обсмажуємо 1-2 хвилини.
Відміряємо потрібну кількість пшеничної крупи і промиваємо під холодною водою.
Підготовлену крупу занурюємо в чашу до інших продуктів. Сюди ж вливаємо дві склянки води, додаємо сіль і готуємо страву в режимі «гасіння» близько 30 хвилин.
Після готовності кашу з тушонкою розкладаємо по тарілках і доповнюємо свіжою зеленню. Можна подавати до столу!
Каші Пшенична каша Пшенична каша в мультиварці Пшенична каша на воді Пшенична каша на воді в мультиварці Розсипчаста пшенична каша на воді