До домашнього обіду або вечері можна подати просте і поживне блюдо – пшеничну кашу з тушонкою. Приготування мультиваре заощадить ваш час. Оцініть оригінальний рецепт!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Пшенична крупа – 1 склянка
  • Вода – 2 склянки
  • свиняча Тушонка – 250 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Почнемо готувати пшеничну кашу з тушонкою в мультиварці. Очищаємо овочі від лушпиння. Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, а морква пропускаємо через крупну тертку.

Включаємо мультиварку і нагріваємо в ній рослинне масло. Викладаємо в нього цибулю, моркву і свинячу тушонку. Розмішуємо вміст і обсмажуємо 1-2 хвилини.

Відміряємо потрібну кількість пшеничної крупи і промиваємо під холодною водою.

Підготовлену крупу занурюємо в чашу до інших продуктів. Сюди ж вливаємо дві склянки води, додаємо сіль і готуємо страву в режимі «гасіння» близько 30 хвилин.

Після готовності кашу з тушонкою розкладаємо по тарілках і доповнюємо свіжою зеленню. Можна подавати до столу!

Каші Пшенична каша Пшенична каша в мультиварці Пшенична каша на воді Пшенична каша на воді в мультиварці Розсипчаста пшенична каша на воді