Тісто на окропі завжди виходить дуже вдалим і якісним. Чебуреки після запікання порадують смачною хрусткою скоринкою з приємними повітряними бульбашками. Апетитне ласощі ідеально підійде для сімейного перекусу!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Вода – 120 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Приступимо до готування пухирчастого тіста для чебуреків на окропі хрусткого. Для початку просіваємо борошно через ситечко, щоб наситити тісто киснем.
Тепер кип’ятимо воду і заливаємо крутим окропом борошно, все ретельно розмішуємо лопаткою або виделкою.
Вводимо рослинне масло і сіль.
Продовжуємо заважати лопаткою, поки тісто не охолоне.
Потім вимішуємо його руками 5-7 хв., щоб воно було досить еластичним.
Накриваємо тісто рушником або плівкою і залишаємо на 20 хв.
Приємного апетиту!
Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків без яєць Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді без яєць Тісто для чебуреків на рослинному маслі