Тісто на окропі завжди виходить дуже вдалим і якісним. Чебуреки після запікання порадують смачною хрусткою скоринкою з приємними повітряними бульбашками. Апетитне ласощі ідеально підійде для сімейного перекусу!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Вода – 120 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Приступимо до готування пухирчастого тіста для чебуреків на окропі хрусткого. Для початку просіваємо борошно через ситечко, щоб наситити тісто киснем.

Тепер кип’ятимо воду і заливаємо крутим окропом борошно, все ретельно розмішуємо лопаткою або виделкою.

Вводимо рослинне масло і сіль.

Продовжуємо заважати лопаткою, поки тісто не охолоне.

Потім вимішуємо його руками 5-7 хв., щоб воно було досить еластичним.

Накриваємо тісто рушником або плівкою і залишаємо на 20 хв.

Приємного апетиту!

Заварне тісто для чебуреків на окропі Тісто в домашніх умовах Тісто для чебуреків без дріжджів Тісто для чебуреків без яєць Тісто для чебуреків класичне Тісто для чебуреків на воді без яєць Тісто для чебуреків на рослинному маслі