Справжню італійську піцу готують на дріжджовому тісті. І звичайно ж смак домашньої піци не порівняти з покупної. Тому, пропонуємо вам озброїтися цим нескладним рецептом і побалувати своїх близьких ароматною випічкою.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 450 – 500 гр.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сухі дріжджі – 4 гр.
  • Вода – 300 мл
  • Сіль – 10 гр.
  • Масло оливкова – 30 мл

Процес приготування:

Як почати готувати тісто для піци на сухих дріжджах на воді швидкого приготування? У миску просіяти борошно, змішати її з сухими дріжджами і цукром.

В окрему миску налийте теплу воду і розчиніть в ній сіль. Потім додайте оливкову олію і перемішайте.

В миску з борошном влийте рідкі інгредієнти, починайте замішувати тісто виделкою або вінчиком. Потім, коли тісто стане дуже густим, перекладіть його на стіл і продовжуйте вимішувати руками хвилин 10-12.

Тісто перекладіть в миску, накрийте його харчовою плівкою і залиште в теплому місці на 40-60 хвилин. За цей час тісто добре підніметься і буде готове для розкочування.

Приємного апетиту!

Дріжджове тісто для піци в духовці Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тісто для піци без яєць Тісто для піци як у піцерії Тонке тісто для піци на воді як у піцерії