З «Равлики» з листкового тіста, з ситної і апетитною начинкою з шинки, сиру і зелені точно сподобаються домочадцям. Їх можна подавати до чаю, до основного блюдо, замінюючи їм звичайний хліб або ж брати з собою для перекусу. Дуже швидкі в приготуванні, їх точно вистачить на всю родину!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
- Шинка – 500 гр.
- Сир – 300 гр.
- Петрушка – 50 гр.
- Кріп – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Масло рослинне – ст. л.
Процес приготування:
Для того щоб приготувати равлики з шинкою, сиром і зеленню, нарізаємо шинку невеликими пластинками, товщиною в 2 мм
Сир натираємо на крупній тертці.
Петрушку і кріп промиваємо і дрібно кришимо ножем.
Листкове тісто розкочуємо тонким шаром викладаємо рівномірно начинку. Відразу кладемо шинку, потім сир і зелень.
Звертаємо тісто з начинкою в рулет, потім розрізаємо його на кілька однакових шматочків приблизно в 3 див.
Змащуємо деко олією і викладаємо рулети, промазуємо їх зверху яєчним жовтком.
Приємного апетиту!
Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста