З «Равлики» з листкового тіста, з ситної і апетитною начинкою з шинки, сиру і зелені точно сподобаються домочадцям. Їх можна подавати до чаю, до основного блюдо, замінюючи їм звичайний хліб або ж брати з собою для перекусу. Дуже швидкі в приготуванні, їх точно вистачить на всю родину!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто дріжджове – 500 гр.
  • Шинка – 500 гр.
  • Сир – 300 гр.
  • Петрушка – 50 гр.
  • Кріп – 50 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Яєчний жовток – 1 шт.
  • Масло рослинне – ст. л.

Процес приготування:

Для того щоб приготувати равлики з шинкою, сиром і зеленню, нарізаємо шинку невеликими пластинками, товщиною в 2 мм

Сир натираємо на крупній тертці.

Петрушку і кріп промиваємо і дрібно кришимо ножем.

Листкове тісто розкочуємо тонким шаром викладаємо рівномірно начинку. Відразу кладемо шинку, потім сир і зелень.

Звертаємо тісто з начинкою в рулет, потім розрізаємо його на кілька однакових шматочків приблизно в 3 див.

Змащуємо деко олією і викладаємо рулети, промазуємо їх зверху яєчним жовтком.

Приємного апетиту!

Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста