Сир дуже часто використовують в якості начинки для випічки. Начинка з нього робить вироби соковитими і поживними. Пропонуємо вам смачний рецепт равликів з листкового тіста з сиром – ідеальний варіант для сніданку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 250 гр.
- Сир – 250 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Ванільний цукор – за смаком
- Мука кукурудзяна – 2 ст. л.
- Ізюм – за смаком
- Масло рослинне – для змазування
Процес приготування:
Як почати готувати равлики з сиром з листкового тіста? Ізюм промийте і замочіть в окропі.
Сир перетріть з цукром, додайте яйце, кукурудзяне борошно і ванільний цукор за смаком.
Родзинки відіжміть від рідини і додайте в сирну масу, перемішайте.
Листкове тісто розкачайте в прямокутник 0,5 сантиметра товщиною і викладіть на нього сирну начинку.
Розподіліть начинку по всій поверхні тіста.
Скрутіть тісто в рулет.
Рулет наріжте на рівні по товщині кружечки. Деко застелити пекарської папером і змастіть рослинною олією, розкладіть заготовки.
Випікайте равлики в духовці 20-25 хвилин при 200 градусах. Випічка повинна як слід зарум’янитися. Готові равлики остудіть і подавайте на сніданок.
Приємного апетиту!
Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста