Сир дуже часто використовують в якості начинки для випічки. Начинка з нього робить вироби соковитими і поживними. Пропонуємо вам смачний рецепт равликів з листкового тіста з сиром – ідеальний варіант для сніданку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Листкове тісто дріжджове або Листкове тісто бездріжджове – 250 гр.
  • Сир – 250 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Ванільний цукор – за смаком
  • Мука кукурудзяна – 2 ст. л.
  • Ізюм – за смаком
  • Масло рослинне – для змазування

Процес приготування:

Як почати готувати равлики з сиром з листкового тіста? Ізюм промийте і замочіть в окропі.

Сир перетріть з цукром, додайте яйце, кукурудзяне борошно і ванільний цукор за смаком.

Родзинки відіжміть від рідини і додайте в сирну масу, перемішайте.

Листкове тісто розкачайте в прямокутник 0,5 сантиметра товщиною і викладіть на нього сирну начинку.

Розподіліть начинку по всій поверхні тіста.

Скрутіть тісто в рулет.

Рулет наріжте на рівні по товщині кружечки. Деко застелити пекарської папером і змастіть рослинною олією, розкладіть заготовки.

Випікайте равлики в духовці 20-25 хвилин при 200 градусах. Випічка повинна як слід зарум’янитися. Готові равлики остудіть і подавайте на сніданок.

Приємного апетиту!

Булочки Равлики Равлики з дріжджового тіста Равлики з листкового тіста