Апетитна рибка виходить, якщо готувати її в духовці з овочами. Соковите і ніжне рибне м’ясо насичує у себе кабачковий сік і стає її ніжніше. Не проходьте повз цього простого, але смачного рецепту для будь-якого обіду. Спробуйте!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Минтай або Хек (філе) – 0,5 кг
- Кабачки – 1 шт.
- Приправа для риби – на смак
- Сіль – за смаком
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Зелень – за смаком
- Сметана – 2 – 3 ст. л.
Процес приготування:
Готувати рибу з кабачками в духовці просто! Розморожене рибне філе обсушити за допомогою паперового рушника, а потім гарненько натріть спеціями і приберіть в сторону на деякий час.
Кабачок ретельно вимийте і наріжте на тонкі кільця.
Покладіть пекарську папір на деко, промаслите її і викладіть з кабачка дві доріжки-подушки для рибного філе.
Подрібніть сир на дрібній тертці.
Потім подрібніть зелень за допомогою ножа.
сметану З’єднайте з зеленню і сиром.
Гарненько перемішайте сир із зеленню і сметаною, додайте перець і трохи солі.
Рибку в спеціях викладіть на доріжки з кабачка.
Потім змастіть рибку сметанним соусом і приберіть деко з рибою в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 35-40 хвилин.
Красиву рум’яну рибку вийміть з духовки і перемістіть на блюдо, перед тим як подавати обід до столу.
Приємного апетиту!
Дієтичні страви з кабачків Кабачки з сиром Страви з кабачків Страви з риби