Апетитна рибка виходить, якщо готувати її в духовці з овочами. Соковите і ніжне рибне м’ясо насичує у себе кабачковий сік і стає її ніжніше. Не проходьте повз цього простого, але смачного рецепту для будь-якого обіду. Спробуйте!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Минтай або Хек (філе) – 0,5 кг
  • Кабачки – 1 шт.
  • Приправа для риби – на смак
  • Сіль – за смаком
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Сметана – 2 – 3 ст. л.

Процес приготування:

Готувати рибу з кабачками в духовці просто! Розморожене рибне філе обсушити за допомогою паперового рушника, а потім гарненько натріть спеціями і приберіть в сторону на деякий час.

Кабачок ретельно вимийте і наріжте на тонкі кільця.

Покладіть пекарську папір на деко, промаслите її і викладіть з кабачка дві доріжки-подушки для рибного філе.

Подрібніть сир на дрібній тертці.

Потім подрібніть зелень за допомогою ножа.

сметану З’єднайте з зеленню і сиром.

Гарненько перемішайте сир із зеленню і сметаною, додайте перець і трохи солі.

Рибку в спеціях викладіть на доріжки з кабачка.

Потім змастіть рибку сметанним соусом і приберіть деко з рибою в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 35-40 хвилин.

Красиву рум’яну рибку вийміть з духовки і перемістіть на блюдо, перед тим як подавати обід до столу.

Приємного апетиту!

Дієтичні страви з кабачків Кабачки з сиром Страви з кабачків Страви з риби