По-літньому красивий салат «Соняшник» прикрасить ваше застілля. По назві можна здогадатися, що вигляд у цієї страви теж незвичайний квітковий. За яскраву серцевину відповідає кукурудза, а чіпси виконують роль пелюсток.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 250 – 350 гр.
- Печериці мариновані – 200 гр.
- Сир – 120 гр.
- Сіль – за смаком
- Чіпси – 60 – 80 гр.
- Майонез – за смаком
- Кукурудза консервована – 180 гр.
- Яйце – 3 – 4 шт.
Процес приготування:
Як приготувати салат «Соняшник» з чіпсами і кукурудзою? Куряче філе зваріть в трохи підсоленій воді, остудіть і наріжте дрібними шматочками. З маринованих печериць злийте рідину і при необхідності наріжте.
Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи і натріть на тертці.
Тепер складіть шари салату. Перший шар зробіть з курячого м’яса, змастіть майонезом. Потім викладіть шар з консервованих грибів, яєць і сиру, після кожного шару наносите майонезну сітку.
Останнім шаром розсипте кукурудзу так, щоб вона покривала всю поверхню салату, змащувати майонезом цей шар не потрібно. Розкладіть по колу чіпси і «Соняшник» готовий.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, кукурудзою і огірком Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з маринованими грибами і куркою Салати з куркою і грибами