Дивне, на перший погляд, поєднання інгредієнтів – ананаса і грибів – насправді виявляється делікатним, смачним і цікавою стравою. Салат виходить легким, свіжим і одночасно ситним. Порадуйте себе і рідних чудовим блюдом, яке обов’язково стане бажаним на будь-якому святковому столі.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Ананас консервований – 200 гр.
  • Шампіньйони консервовані – 100 гр.
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з ананасом і печерицями? Ставимо варитися на вогонь куряче філе. Трохи підсолюємо. Варимо до готовності близько 30 хвилин. Після цього остуджуємо і ріжемо м’ясо невеликими шматочками у вигляді кубиків.

Поки відварюється куряче філе, ставимо на вогонь в окремій каструлі і яйця. Варимо до готовності близько 10 хвилин. Потім охолоджуємо яйця в холодній воді, очистити і дрібно нарізаємо.

Відкриваємо печериці, зливаємо рідину і нарізаємо гриби пластинами.

Розкриваємо банку з консервованими ананасами. Дістаємо їх з рідини і нарізаємо невеликими шматочками.

Твердий сир подрібнюємо на крупній тертці.

Всі компоненти покласти в салатницю і перемішуємо. Додаємо майонез. Пробуйте салат, при необхідності подсаливайте. Страва готова!

Приємного апетиту!

Салат з куркою, ананасом і яйцем Салат з куркою, ананасом, сиром і майонезом Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з курячою грудкою і ананасом Салат з маринованими грибами і куркою