«Цезар» є дуже популярним блюдом, він стабільно входить в топ 10 найбільш замовляються салатів в ресторанах всього світу. З креветками і пекінською капустою у вас вийде більш легкий варіант салату, ніж з беконом або з куркою. Пропонуємо вам заправити «Цезар» заправкою з суміші гірчиці, соку лимона і майонезу, а особливу принадність йому додадуть шматочки ананаса і зернятка граната.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Креветки свіжі – 300 гр.
- Капуста пекінська – 400 гр.
- Ананас консервований – 1 банка
- Сухарі житні – 50 гр.
- Помідори черрі – 150 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Гранат – для прикраси
- Для заправки: –
- Гірчиця французька – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сметана – 3 ст. л.
- Лимонний сік – 1 ч. л.
Процес приготування:
Як почати готувати салат Цезар з креветками і пекінською капустою? Сирі розморожені або свіжі креветки обсмажте за 2 хвилини з додаванням невеликої кількості солі. Якщо креветки неочищені, вам обов’язково доведеться їх очистити.
Качан пекінкі промийте, обсушити, наріжте соломкою або кубиками, ананас також наріжте кубиками, а маленькі томатики черрі – навпіл.
Змішайте всі інгредієнти для заправки до однорідності, збивши її трохи віночком.
Зберіть салат, виклавши в салатник пекинку, ананас, смажені креветки черрі. Присипте салат зернами граната і сухариками. Заправку подавайте в готельному сотейнику разом з салатом.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і ананасом Салат з креветками і пекінською капустою Салат з креветками і помідорами черрі Салати з креветками