«Цезар» є дуже популярним блюдом, він стабільно входить в топ 10 найбільш замовляються салатів в ресторанах всього світу. З креветками і пекінською капустою у вас вийде більш легкий варіант салату, ніж з беконом або з куркою. Пропонуємо вам заправити «Цезар» заправкою з суміші гірчиці, соку лимона і майонезу, а особливу принадність йому додадуть шматочки ананаса і зернятка граната.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Креветки свіжі – 300 гр.
  • Капуста пекінська – 400 гр.
  • Ананас консервований – 1 банка
  • Сухарі житні – 50 гр.
  • Помідори черрі – 150 гр.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Гранат – для прикраси
  • Для заправки: –
  • Гірчиця французька – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати салат Цезар з креветками і пекінською капустою? Сирі розморожені або свіжі креветки обсмажте за 2 хвилини з додаванням невеликої кількості солі. Якщо креветки неочищені, вам обов’язково доведеться їх очистити.

Качан пекінкі промийте, обсушити, наріжте соломкою або кубиками, ананас також наріжте кубиками, а маленькі томатики черрі – навпіл.

Змішайте всі інгредієнти для заправки до однорідності, збивши її трохи віночком.

Зберіть салат, виклавши в салатник пекинку, ананас, смажені креветки черрі. Присипте салат зернами граната і сухариками. Заправку подавайте в готельному сотейнику разом з салатом.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і ананасом Салат з креветками і пекінською капустою Салат з креветками і помідорами черрі Салати з креветками