Легкий в приготуванні і з точки зору калорійності, овочевий салат з брокколі підійде для тих, хто дотримується посту або стежить за своєю фігурою. Також ця страва може бути альтернативою вашим черговим салатів.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Капуста Брокколі – 300 гр.
- Мигдаль – 30 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату із броколі і болгарським перцем? Розморожену брокколі посоліть і обсмажте до м’якості. Великі суцвіття розріжте.
Болгарський перець вимити, вирізати плодоніжку, видалити серцевину з насінням і перегородки, м’якоть наріжте смужками. Обсмажте перець на оливковій олії.
Мигдаль порубаєте ножем або подрібніть товкачиком в ступці.
Змішайте брокколі і перець, посоліть за смаком, полийте лимонним соком, ще раз перемішайте і посипте мигдалем.
Приємного апетиту!
Новости