Легкий в приготуванні і з точки зору калорійності, овочевий салат з брокколі підійде для тих, хто дотримується посту або стежить за своєю фігурою. Також ця страва може бути альтернативою вашим черговим салатів.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Капуста Брокколі – 300 гр.
  • Мигдаль – 30 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату із броколі і болгарським перцем? Розморожену брокколі посоліть і обсмажте до м’якості. Великі суцвіття розріжте.

Болгарський перець вимити, вирізати плодоніжку, видалити серцевину з насінням і перегородки, м’якоть наріжте смужками. Обсмажте перець на оливковій олії.

Мигдаль порубаєте ножем або подрібніть товкачиком в ступці.

Змішайте брокколі і перець, посоліть за смаком, полийте лимонним соком, ще раз перемішайте і посипте мигдалем.

Приємного апетиту!

Новости