Для тих, хто любить гриби так само, як і я, хочу порекомендувати цікавий рецепт листкового салату з грибами. Листкові салати завжди виглядають особливо і по-святковому.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печериці свіжі – 400 гр.
  • копчене Куряче філе – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Чорнослив – 150 гр.
  • Огірки – 300 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з грибами листковий гранично простий! Підготуйте всі необхідні інгредієнти для листкового салату.

Печериці добре очистіть і наріжте дрібним кубиком.

добре розігрійте Сковороду, налийте трохи олії, викладіть нарізані гриби і обсмажте до повної готовності приблизно 15 хвилин. За кілька хвилин до готовності посоліть і поперчіть, ретельно перемішайте. Готові гриби викладіть в тарілку для охолодження.

Копчене куряче філе наріжте дрібним кубиком.

Огірки ретельно промийте, просушіть і наріжте таким же способом та розміром, як копчене куряче м’ясо.

Готову моркву по-корейськи наріжте подрібніше, якщо буде потрібно.

Чорнослив добре промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками. Наріжте таким же розміром, як і інші інгредієнти за допомогою гострого ножа або кухонними ножицями.

Такий салат краще і красивіше подавати порційно. Візьміть келихи або креманки. На дно викладіть смажені гриби, промажте майонезом або заправкою на основі натурального йогурту.

Наступним шаром викладіть копчене куряче м’ясо, промажте заправкою.

Потім викладіть моркву по-корейськи і промажте невеликою кількістю соусу.

На морквяний шар викладіть нарізаний чорнослив, промажте заправкою.


Зверху викладіть нарізані огірки. Промажте заправкою і повторіть шари заново.

Подавайте готовий салат на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою Салати з куркою і грибами