Ситний салат виходить з ароматного копченого м’яса, соковитого ананаса, сиру і грибів. Цікаву страву можна подавати як домашню закуску, а також у рамках святкового меню.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчена курка – 150 гр.
  • Печериці свіжі – 150 гр.
  • Ананас консервований – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 80 гр.
  • Зелень – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Як приготувати салат з копченою куркою, ананасом, сиром і грибами? М’ясо копченої курки акуратно відокремлюємо від кісточок і ріжемо кубиками середнього розміру.

Дрібно ріжемо печериці і обсмажуємо їх на рослинному маслі з невеликою кількістю солі. Тримаємо на середньому вогні до готовності, приблизно, 5-7 хвилин.

Консервовані ананаси виймаємо з банки з соком, потім фрукт ріжемо середніми кубиками.

Сир пропускаємо через дрібну тертку або нарізаємо.

Викладаємо всі продукти в салатницю, додаємо до них подрібнену зелень і майонез. Розмішуємо закуску, охолоджуємо і подаємо до столу. Готово!

Салат з куркою, ананасом і майонезом Салат з куркою, ананасом і печерицями Салат з куркою, ананасом та сиром Салат з куркою, ананасом, печерицями та сиром Салат з куркою, ананасом, сиром і майонезом Салат з курячою грудкою і грибами Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами