Простий в приготуванні і оригінальний за смаком салат для вашого домашнього столу можна приготувати з копченої курки, корейської моркви та кукурудзи. Блюдо виходить яскравим, соковитим і ароматним. Порадуйте своїх близьких!
Інгредієнти: на 5 порц.
- Копчена курка – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Морква по-корейськи – 180 гр.
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з копченою куркою, корейською морквою і кукурудзою? Підготуємо потрібні інгредієнти. З консервованої кукурудзи зливаємо сік. Для зручності продукт можна відкинути на сито. Відокремлюємо необхідну кількість корейської моркви.
Корейську моркву викладаємо на обробну дошку. Ріжемо її на більш короткі смуги.
Відправляємо моркву в глибоку салатницю. Сюди ж кладемо і консервовану кукурудзу.
Від кістки відокремлюємо копчену курку і нарізаємо її дрібними шматочками. Також викладаємо до решти продуктів. Заправляємо блюдо майонезом.
Акуратно розмішуємо салат і подаємо до столу. Солити і додавати спеції не потрібно, так як закуска і без того вийде пікантною.
Салати з куркою