Простий в приготуванні і оригінальний за смаком салат для вашого домашнього столу можна приготувати з копченої курки, корейської моркви та кукурудзи. Блюдо виходить яскравим, соковитим і ароматним. Порадуйте своїх близьких!


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Морква по-корейськи – 180 гр.
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з копченою куркою, корейською морквою і кукурудзою? Підготуємо потрібні інгредієнти. З консервованої кукурудзи зливаємо сік. Для зручності продукт можна відкинути на сито. Відокремлюємо необхідну кількість корейської моркви.

Корейську моркву викладаємо на обробну дошку. Ріжемо її на більш короткі смуги.

Відправляємо моркву в глибоку салатницю. Сюди ж кладемо і консервовану кукурудзу.

Від кістки відокремлюємо копчену курку і нарізаємо її дрібними шматочками. Також викладаємо до решти продуктів. Заправляємо блюдо майонезом.

Акуратно розмішуємо салат і подаємо до столу. Солити і додавати спеції не потрібно, так як закуска і без того вийде пікантною.

Салати з куркою