Запропонований варіант приготування салату чудово підійде для літнього меню: свіжий огірок і соковите пір’я цибулі, що ще може дати більш яскраву асоціацію з літом. Але якщо ви вирішите приготувати цю страву в сезон, коли свіжий огірок і цибулю – велика рідкість, не варто засмучуватися: ці інгредієнти можна замінити на мариновані.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Горошок зелений консервований – 0.5 банок
  • Огірки – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з куркою і зеленим горошком гранично простий! Беремо куряче філе, промиваємо і відварюємо. Після того, як філе звариться, його потрібно остудити і нарізати кубиками середнього розміру.

Моєму огірок нарізаємо його таким же способом, як і курку.

Миємо й нарізаємо зелень.

Беремо глибокий салатник і відправляємо туди всі інгредієнти. Додаємо до загальної маси консервований горошок.

Наш салат практично готовий. Залишилося його заправити майонезом. У тому випадку, якщо ви не вживаєте в їжу майонез, в якості заправки можна використовувати сметану.

Салат можна подавати до столу.

Салати з куркою