Холодні закуски з копченої курки виходять смачними і ароматними. Ще більш оригінальний варіант виходить з додаванням пікантною корейської моркви та свіжих помідорів. Спробуйте рецепт для вашого домашнього столу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Кріп для прикраси
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з копченою куркою, корейською морквою і помідорами, м’ясо копченої курки відокремлюємо від кісточок.
м’ясо Ріжемо невеликими рівними кубиками.
Твердий сир пропускаємо через тертку з дрібними або середніми зубчиками.
Промиваємо помідори, обтираем їх від вологи і ріжемо невеликими шматочками. Вибираємо тверді плоди, щоб не було занадто багато соку.
В салатницю викладаємо всі інгредієнти.
Сюди ж відправляємо моркву по-корейськи і майонез.
Гарненько розмішуємо закуску, доповнюємо гілочками свіжого кропу і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою