Холодні закуски з копченої курки виходять смачними і ароматними. Ще більш оригінальний варіант виходить з додаванням пікантною корейської моркви та свіжих помідорів. Спробуйте рецепт для вашого домашнього столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Помідори свіжі – 3 шт.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Кріп для прикраси

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з копченою куркою, корейською морквою і помідорами, м’ясо копченої курки відокремлюємо від кісточок.

м’ясо Ріжемо невеликими рівними кубиками.

Твердий сир пропускаємо через тертку з дрібними або середніми зубчиками.

Промиваємо помідори, обтираем їх від вологи і ріжемо невеликими шматочками. Вибираємо тверді плоди, щоб не було занадто багато соку.

В салатницю викладаємо всі інгредієнти.

Сюди ж відправляємо моркву по-корейськи і майонез.

Гарненько розмішуємо закуску, доповнюємо гілочками свіжого кропу і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою