Для ситного домашнього обіду можна приготувати оригінальний салат з копченого курячого м’яса, корейської моркви, перцю і кукурудзи. Таке блюдо виходить соковитим, ароматним і в міру пікантним.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою і перцем? Відокремлюємо від кісточки копчене куряче м’ясо і нарізаємо його на дрібні шматочки. Знімаємо шкірку за бажанням.

Зливаємо сік з консервованої кукурудзи.

Продукт можна відкинути на друшляк і дати йому полежати кілька хвилин, поки рідина сама не стече.

Промиваємо болгарські перці, очищаємо їх від насіння і плодоніжок.

Сам інгредієнт ріжемо невеликою соломкою.

В глибокій салатниці з’єднуємо курку, кукурудзу, моркву і перець.

Заправляємо вміст майонезом і гарненько перемішуємо.

Розкладаємо закуску по порційних тарілках і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою