Для ситного домашнього обіду можна приготувати оригінальний салат з копченого курячого м’яса, корейської моркви, перцю і кукурудзи. Таке блюдо виходить соковитим, ароматним і в міру пікантним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою і перцем? Відокремлюємо від кісточки копчене куряче м’ясо і нарізаємо його на дрібні шматочки. Знімаємо шкірку за бажанням.
Зливаємо сік з консервованої кукурудзи.
Продукт можна відкинути на друшляк і дати йому полежати кілька хвилин, поки рідина сама не стече.
Промиваємо болгарські перці, очищаємо їх від насіння і плодоніжок.
Сам інгредієнт ріжемо невеликою соломкою.
В глибокій салатниці з’єднуємо курку, кукурудзу, моркву і перець.
Заправляємо вміст майонезом і гарненько перемішуємо.
Розкладаємо закуску по порційних тарілках і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою