Прекрасний варіант приготування салату «Цезар» – з використанням пекінської капусти. Цей багатий вітамінами інгредієнт додасть салату ніжності й легкості.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Капуста пекінська – 400 гр.
- Сир – 200 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Батон – 0.5 шт.
- Приправа для курки – за смаком
- Сіль – за смаком
- Майонез – 150 гр.
- Сметана – 3 ст. л.
- Часник – 1 зуб.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Лимон – 0.5 шт.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату Цезар з куркою і пекінською капустою? Куряче філе промити, просушити, натерти сумішшю солі і спецій.
Відправляємо курку на сковорідку обсмажуватися на двадцять хвилин.
Батон необхідно нарізати кубиками, посипати пропущеним через прес часником і відправити в духовку, поки шматочки батона не затвердіють.
Промиту пекінську капусту шаткуємо. Сир натираємо на тертці
Подрібнюємо обсмажене і охолоджене куряче філе.
Приступимо до приготування заправки. Для цього змішуємо сметану, майонез, соєвий соус, подрібнений зубчик часнику і сік половини лимона.
Все гарненько перемішати.
На дно салатника слід викласти салатні листя, потім шматочки курки і сухарики. Все полити заправкою.
Знову все ретельно перемішати.
При подачі прикрасити салат з помідорами, порізаними на шматочки.
«Цезар» з куркою, сухариками і пекінською капустою «Цезар» з куркою, сухариками, помідорами і пекінською капустою Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» з пекінською капустою Салати з куркою