Прекрасний варіант приготування салату «Цезар» – з використанням пекінської капусти. Цей багатий вітамінами інгредієнт додасть салату ніжності й легкості.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Капуста пекінська – 400 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Батон – 0.5 шт.
  • Приправа для курки – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – 150 гр.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Соєвий соус – 1 ч. л.
  • Лимон – 0.5 шт.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату Цезар з куркою і пекінською капустою? Куряче філе промити, просушити, натерти сумішшю солі і спецій.

Відправляємо курку на сковорідку обсмажуватися на двадцять хвилин.

Батон необхідно нарізати кубиками, посипати пропущеним через прес часником і відправити в духовку, поки шматочки батона не затвердіють.


Промиту пекінську капусту шаткуємо. Сир натираємо на тертці

Подрібнюємо обсмажене і охолоджене куряче філе.

Приступимо до приготування заправки. Для цього змішуємо сметану, майонез, соєвий соус, подрібнений зубчик часнику і сік половини лимона.

Все гарненько перемішати.

На дно салатника слід викласти салатні листя, потім шматочки курки і сухарики. Все полити заправкою.

Знову все ретельно перемішати.

При подачі прикрасити салат з помідорами, порізаними на шматочки.

«Цезар» з куркою, сухариками і пекінською капустою «Цезар» з куркою, сухариками, помідорами і пекінською капустою Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з куркою Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» з пекінською капустою Салати з куркою