Салат з копченої курки з кукурудзою і грибами підкорить вас і своїм незвичним пікантним смаком, і швидкістю і легкістю приготування. Всі інгредієнти добре дружать між собою. Огірок надає салату свіжість, кукурудза – яскравий колір, гриби – своєрідні нотки, і все – на основі аромату копченої курки.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Печериці свіжі – 350 гр.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Яйце (варене) – 3 шт.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з копченою куркою, кукурудзою і грибами? Свіжі гриби (в рецепті печериці, але можна взяти і будь-які свіжі або заморожені гриби) промийте під проточною водою і потім наріжте на невеликі шматочки довільної форми.
Розігрійте сковорідку зі столовою ложкою рослинного масла і на великому вогні обсмажте гриби до повного випаровування рідини і легкої золотистої скоринки.
Готові гриби посипте по своєму смаку сіллю і спеціями.
Обсмажені гриби перекладіть в салатницю і обов’язково остудіть.
Наріжте на невеликі шматочки копчену курку.
Помийте огірок наріжте на кубики.
Баночку з кукурудзою відкрийте і злийте сік.
В салатницю до охолодженим грибів перекладіть нарізане м’ясо курки, огірок і кукурудзу.
заздалегідь Відварені яйця почистіть від шкаралупи, наріжте кубиками і додайте до решти інгредієнтів.
Потім заправте салат з копченої курки з грибами і кукурудзою майонезом, перемішайте і можете подати до столу.
Успіхів у приготуванні простих і смачних страв!
Салат з куркою, грибами і кукурудзою Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, кукурудзою і огірком Салат з курячою грудкою і грибами Салат зі смаженими грибами і куркою Салати з куркою