Салат з копченої курки з кукурудзою і грибами підкорить вас і своїм незвичним пікантним смаком, і швидкістю і легкістю приготування. Всі інгредієнти добре дружать між собою. Огірок надає салату свіжість, кукурудза – яскравий колір, гриби – своєрідні нотки, і все – на основі аромату копченої курки.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Печериці свіжі – 350 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Яйце (варене) – 3 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з копченою куркою, кукурудзою і грибами? Свіжі гриби (в рецепті печериці, але можна взяти і будь-які свіжі або заморожені гриби) промийте під проточною водою і потім наріжте на невеликі шматочки довільної форми.

Розігрійте сковорідку зі столовою ложкою рослинного масла і на великому вогні обсмажте гриби до повного випаровування рідини і легкої золотистої скоринки.

Готові гриби посипте по своєму смаку сіллю і спеціями.

Обсмажені гриби перекладіть в салатницю і обов’язково остудіть.

Наріжте на невеликі шматочки копчену курку.

Помийте огірок наріжте на кубики.

Баночку з кукурудзою відкрийте і злийте сік.

В салатницю до охолодженим грибів перекладіть нарізане м’ясо курки, огірок і кукурудзу.

заздалегідь Відварені яйця почистіть від шкаралупи, наріжте кубиками і додайте до решти інгредієнтів.

Потім заправте салат з копченої курки з грибами і кукурудзою майонезом, перемішайте і можете подати до столу.

Успіхів у приготуванні простих і смачних страв!

Салат з куркою, грибами і кукурудзою Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, кукурудзою і огірком Салат з курячою грудкою і грибами Салат зі смаженими грибами і куркою Салати з куркою