Неповторне поєднання продуктів створюють дивовижний смак! Чорнослив і сир відмінне доповнюють копчену курку, а волоський горіх надає особливу родзинку. Даний блюдо для гурманів!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 500 гр.
  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Чорнослив – 150 гр.
  • Сир – 100 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Волоський горіх – гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати салат з копченою куркою, чорносливом сиром? Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і охолоджуємо. Нарізаємо його невеликими шматочками або поділяємо на волокна.

Також відварюємо картоплю, щоб вона варилася швидше можна порізати його на половинки. Ріжемо картоплю квадратиками.

Яйця варимо круто, для цього відправляємо їх в киплячу воду і тримаємо на вогні 10 хв, потім охолоджуємо під проточною водою і натираємо на крупній тертці.

Морква також відварюємо 10 хв. і натираємо на тертці побільше.

Також підготуємо сир.

Волоський горіх подрібнюємо в блендері.

Чорнослив промиваємо та нарізаємо тонкими квадратиками.

Тепер беремо глибоку тарілку і викладаємо продукти шарами, кожен шар змащуємо майонезом і трохи солимо за смаком. 1-ий шар морква, потім ½ частину сиру і яєць. Тепер половина маси картоплі, волоських горіхів і чорносливу. Повторюємо шари і завершуємо все сиром.

За бажанням можна прикрасити салат зеленню. Приємного апетиту!

Салати з куркою