Вам пропонується ще одна гармонійна і смачна добірка продуктів для салату на основі копченої курки. Це блюдо гідно святкового столу. Воно буде ефектно виглядати, якщо салат шарами викласти в порційні тарілочки і декорувати корейською морквою.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Копчені курячі стегенця – 1 шт.
- Гриби – 300 гр.
- Квасоля консервована – 0.5 банок
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з копченою куркою, квасолею і грибами, копчений курячий окорочок звільняємо від шкіри і видаляємо всі кісточки. Потім м’ясо нарізаємо на невеликі шматочки.
чистимо Цибулину і шаткуємо на маленькі кубики. Свіжі гриби миємо, обсушуємо серветкою і ріжемо на невеликі шматочки довільної форми. На розігрітому рослинному маслі обсмажуємо до рум’яного кольору нашатковану цибулю. Одну частину обсмаженої цибулі перекладаємо до курки. До решти луку в сковорідку перекладаємо нарізані гриби і смажимо їх до повної готовності. Готові гриби солимо за смаком.
Потім приступаємо до пошаровому формування салату на порційних тарілочках і за допомогою будь-якої форми. Першим шаром кладемо м’ясо з обсмаженою цибулею і ложкою шар ущільнюємо.
До обсмажених з цибулею гриби кладемо трохи майонезу, перемішуємо і викладаємо у форми другим шаром.
Відкриваємо баночку консервованої квасолі і половину її викладаємо на салат третім шаром.
Поверх салату викладаємо корейську моркву. Її можна нарізати на невеликі шматочки. Формочки акуратно знімаємо, декоруємо салат по своєму смаку і подаємо до столу.
Їжте на здоров’я!
Салат з куркою, грибами і квасолею Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салати з куркою Салати з куркою і грибами