Складу цього салату простий і універсальний. В ньому змішуються різні за смаком і структурі продукти: м’яке ніжне куряче м’ясо і хрустка пікантна морквина. Більш цікаво цей салат виглядає в листковому варіанті.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Огірки – 1 – 2 шт.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, грибами, морквою по-корейськи і цибулею легко! Куряче м’ясо відваріть в підсоленій воді, остудіть його і наріжте.

Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте, обсмажте на олії до прозорості. Потім додайте нарізані печериці. Смажте до готовності, наприкінці посоліть за смаком.

Огірки помийте і дрібно наріжте.

Салат можна подавати на загальному блюді і порційно. Щоб краї салату були рівними, використовуйте кулінарне кільце. Першим шаром викладіть засмажку з цибулі і грибів, зверху зробіть майонезну сітку.

Потім викладіть шар з нарізаного курячого м’яса, змастіть майонезом.

Далі покладіть корейську моркву і трохи майонезу.

Завершіть збірку салату шаром з свіжих огірків, на ньому також зробіть сітку з майонезу. Приберіть кільце і салат готовий для подачі.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, огірком і морквою Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салати з куркою