Свіжий і ароматний салат для домашнього обіду можна приготувати з копченого курячого м’яса, помідорів і болгарського перцю. Закуска виходить живильної і соковитою, її можна подавати до різних гарячих страв.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Петрушка – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з копченою куркою, помідорами та болгарським перцем, м’ясо копченої курки ріжемо на невеликі кубики. Кісточку заздалегідь виймаємо, знімаємо шкірку за бажанням.

Відбираємо для салату міцні невеликі помідори і також дрібно нарізаємо їх.

З болгарського перцю видаляємо насіння.

Залишився овоч поділяємо на невеликі шматки.

Нарізані інгредієнти відправляємо в салатницю.

Також кладемо до них подрібнену петрушку, дрібно натертий сир, майонез і сіль за смаком.

Гарненько перемішуємо.

Поділяємо готову закуску їх копченої курки і овочів з невеликим тарілках і подаємо до столу!

Салати з куркою