Салати в даний час є популярними як у повсякденному житті, так і на святкових застіллях. Вашій увазі представлений салат, інгредієнти якого відмінно поєднуються між собою. Морква по-корейськи надає салату пікантність, а крабові палички роблять його ніжним.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Крабові палички – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з крабовими паличками і морквою по-корейськи, курячі яйця ставимо варитися на вогонь протягом 10 хвилин. Далі поміщаємо їх у крижану воду, тим самим охолоджуючи. Після цього яйця очищаємо від шкаралупи і дрібно нарізаємо кубиками.
Огірок необхідно вимити, потім нашаткувати невеликими скибочками – розріжте овоч уздовж навпіл і після цього подрібнюйте його впоперек.
Крабові палички звільняємо від целофанової упаковки і потім також дрібно шаткуємо.
В глибокий салатник відправляємо всі інгредієнти – крабові палички, яйця, огірок і моркву по-корейськи. Додаємо необхідну кількість майонезу.
Всі компоненти добре перемішуємо і потім пробуємо салат. Якщо необхідно, додаємо сіль за смаком.
Подаємо готовий салат до столу порційно. За бажанням можна прикрасити страву зеленню.
Приємного вам апетиту!
Крабовий салат Салат з крабовими паличками і морквою Салат з крабовими паличками і свіжими огірками Салат з крабовими паличками, корейською морквою і огірком Салат з крабовими паличками, огірком і яйцем