Апетитний салат з крабового м’яса з кукурудзою, огірками та сухариками – гарне доповнення до основної страви. Готувати його легко і дуже швидко, а результат виходить чудовий! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Рис білий – 50 гр.
- Крабове м’ясо – 200 гр.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Сухарі – 100 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з крабовими паличками, кукурудзою, огірком і сухариками простий у приготуванні! Рис промиваємо і відварюємо 15 хв, на середньому вогні, щоб вона не розварилася.
Також відварюємо в киплячій воді яйця протягом 10 хв., зливаємо воду і охолоджуємо. Чистимо від шкаралупи і нарізаємо кубиками яйця.
Крабове м’ясо ріжемо невеликими квадратиками.
Огірки промиваємо та нарізаємо шматочками.
З’єднуємо рис, крабове м’ясо, огірок, кукурудзу і майонез. Солимо за смаком. Додаємо Сухарики перед подачею, щоб вони не розм’якли.
Приємного апетиту!
Крабовий салат