Апетитний салат з крабового м’яса з кукурудзою, огірками та сухариками – гарне доповнення до основної страви. Готувати його легко і дуже швидко, а результат виходить чудовий! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис білий – 50 гр.
  • Крабове м’ясо – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Огірки – 1 шт.
  • Сухарі – 100 гр.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з крабовими паличками, кукурудзою, огірком і сухариками простий у приготуванні! Рис промиваємо і відварюємо 15 хв, на середньому вогні, щоб вона не розварилася.

Також відварюємо в киплячій воді яйця протягом 10 хв., зливаємо воду і охолоджуємо. Чистимо від шкаралупи і нарізаємо кубиками яйця.

Крабове м’ясо ріжемо невеликими квадратиками.

Огірки промиваємо та нарізаємо шматочками.

З’єднуємо рис, крабове м’ясо, огірок, кукурудзу і майонез. Солимо за смаком. Додаємо Сухарики перед подачею, щоб вони не розм’якли.

Приємного апетиту!

Крабовий салат