Салат прекрасний у всіх відносинах. У нього ніжний смак з солодкими відтінками. Подається він як правило шарами, за приємною бесідою в колі близьких з’їдається дуже швидко.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Печериці свіжі – 100 гр.
  • Чорнослив – 50 гр.
  • Ананас консервований – 50 гр.
  • Куряче філе – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Сир – 50 гр.
  • Волоський горіх – 2 – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з куркою, ананасом, чорносливом і грибами? Цибулю наріжте дрібними кубиками. Печериці промийте, наріжте часточками. Обсмажте цибулю і печериці на рослинному маслі до готовності.

Чорнослив замочити в окропі. Потім промийте, висушіть і дрібно наріжте.

Куряче філе відваріть до готовності або запечіть в духовці зі спеціями за смаком. Остигле м’ясо дрібно наріжте.

Зберіть листковий салат. Першим шаром викладіть засмажку з грибів і цибулі, шар змастіть майонезом.

Далі йде шар з курячого м’яса і майонезу, за ним нарізаний чорнослив. Обидва шару промажте майонезом.

Консервований ананас дрібно наріжте, покладіть його наступним шаром, змастіть майонезом. Потім викладіть тертий сир і майонез.

Посипте салат колотим волоським горіхом і прикрасьте по своєму смаку. Дуже смачний і соковитий салат готовий.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, ананасом і печерицями Салат з куркою, ананасом і цибулею Салат з куркою, ананасом і чорносливом Салат з куркою, грибами і горіхами Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, чорносливом і грецькими горіхами Салат з курячою грудкою і ананасом