Салат прекрасний у всіх відносинах. У нього ніжний смак з солодкими відтінками. Подається він як правило шарами, за приємною бесідою в колі близьких з’їдається дуже швидко.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Печериці свіжі – 100 гр.
- Чорнослив – 50 гр.
- Ананас консервований – 50 гр.
- Куряче філе – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
- Сир – 50 гр.
- Волоський горіх – 2 – 3 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з куркою, ананасом, чорносливом і грибами? Цибулю наріжте дрібними кубиками. Печериці промийте, наріжте часточками. Обсмажте цибулю і печериці на рослинному маслі до готовності.
Чорнослив замочити в окропі. Потім промийте, висушіть і дрібно наріжте.
Куряче філе відваріть до готовності або запечіть в духовці зі спеціями за смаком. Остигле м’ясо дрібно наріжте.
Зберіть листковий салат. Першим шаром викладіть засмажку з грибів і цибулі, шар змастіть майонезом.
Далі йде шар з курячого м’яса і майонезу, за ним нарізаний чорнослив. Обидва шару промажте майонезом.
Консервований ананас дрібно наріжте, покладіть його наступним шаром, змастіть майонезом. Потім викладіть тертий сир і майонез.
Посипте салат колотим волоським горіхом і прикрасьте по своєму смаку. Дуже смачний і соковитий салат готовий.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, ананасом і печерицями Салат з куркою, ананасом і цибулею Салат з куркою, ананасом і чорносливом Салат з куркою, грибами і горіхами Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, чорносливом і грецькими горіхами Салат з курячою грудкою і ананасом