В меню для святкового столу сміливо можете включати салат з курки з ананасом, грибами та пекінською капустою. Поєднання інгредієнтів незвичайне, але салат вийде легким і ситним. Готується він швидко, так як всі інгредієнти готові і вам потрібно їх тільки нарізати.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряча грудка копчена – 500 гр.
- Ананас консервований – 1 банка
- Печериці мариновані – 1 банка
- Капуста пекінська – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з куркою, ананасом, грибами та пекінською капустою. Середній качан пекінської капусти промийте холодною водою і наріжте на шматочки довільної форми і розміру, тут справа смаку.
Відкрити баночку з маринованими печерицями, злийте маринад і гриби наріжте пластинками.
копченої курячої грудинки зніміть шкіру. М’ясо наріжте на шматочки, як і пекінську капусту.
На такі ж шматочки наріжте консервовані ананаси.
У велику салатницю перекладіть нарізану пекінську капусту і печериці.
Потім до них перекладіть шматочки ананасів і курку. Салат по своєму смаку посоліть, додайте майонез і акуратно перемішайте. Блюдо для святкового столу готово. Подайте цей салат в загальній салатниці або красиво розкладіть в порційні тарілочки і декорують за своїм смаком.
Смачного!