Салат з копченою куркою і печерицями виходить дуже смачним та калорійним. Чоловіки оцінять цей салат по достоїнству. Таке блюдо можна приготувати як в звичайний день, так і на свято. Якщо хочете, щоб салат вийшов менш калорійним, заправте його грецьким йогуртом або сметаною.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 200 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Огірки мариновані – 4 шт.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за бажанням
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з копченою куркою і печерицями? Цибулю очистіть і дрібно наріжте.

Печериці очистіть, наріжте тонкими скибочками.

У добре розігріту сковороду налийте столову ложку рослинної олії. Відправте в неї, нарізані ріпчасту цибулю та печериці, обсмажте кілька хвилин, постійно помішуючи. Печериці пустять сік, тушкуйте, поки вся рідина не випарується. Готову суміш остудіть.

Копчену курку очистіть від шкіри, м’ясо наріжте невеликими за розміром кубиками.

Мариновані огірки наріжте таким же способом, як і куряче м’ясо.

підготовлений салатник викладіть всі нарізані інгредієнти. Добре перемішайте.

Салат посоліть, якщо це необхідно, поперчіть. Заправте майонезом. Акуратно перемішайте.

Готовий салат подавайте в загальному салатнику або порційно. Прикрасьте за бажанням дрібно нарубаної свіжої зеленню і подавайте до столу. Ідеальне поєднання продуктів не залишить вас байдужими.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і огірком Салат з куркою, грибами і солоним огірком Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячою грудкою і грибами Салати з куркою