Простий і оригінальний рецепт. Ви отримаєте курячий салат з пікантним смаком морквини по-корейськи і солодкими нотками ананаса. Така страва прикрасить ваш святковий стіл.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Ананас консервований – 100 гр.
  • Курка – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 60 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Майонез – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з куркою, ананасом і корейською морквою легко! Куряче філе відваріть в підсоленій воді.

М’ясо охолодіть в бульйоні, потім наріжте.

Викладіть філе куряче першим шаром і змастіть майонезом.

Консервовані ананаси наріжте кубиками, зробіть з них другий стій і змастіть майонезом.

Курячі яйця зваріть круто, очистіть і натріть на тертці.

Викладіть третій шар і змастіть майонезом.

Наступним шаром покладіть моркву по-корейськи.

Останнім шаром викладіть тертий сир, прикрасити салат зеленню і шматочками ананаса. Все, салат можна подавати на стіл.

Смачного!

Салат з куркою та ананасом Салат з куркою, ананасом і майонезом Салат з куркою, ананасом, сиром і майонезом Салати з куркою