Простий і оригінальний рецепт. Ви отримаєте курячий салат з пікантним смаком морквини по-корейськи і солодкими нотками ананаса. Така страва прикрасить ваш святковий стіл.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Ананас консервований – 100 гр.
- Курка – 100 гр.
- Сир Пармезан – 60 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Майонез – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, ананасом і корейською морквою легко! Куряче філе відваріть в підсоленій воді.
М’ясо охолодіть в бульйоні, потім наріжте.
Викладіть філе куряче першим шаром і змастіть майонезом.
Консервовані ананаси наріжте кубиками, зробіть з них другий стій і змастіть майонезом.
Курячі яйця зваріть круто, очистіть і натріть на тертці.
Викладіть третій шар і змастіть майонезом.
Наступним шаром покладіть моркву по-корейськи.
Останнім шаром викладіть тертий сир, прикрасити салат зеленню і шматочками ананаса. Все, салат можна подавати на стіл.
Смачного!