Оригінальний і пікантний салат виходить з копченої курки, корейської моркви і квасолі. Ситна домашня закуска порадує своїм насиченим смаком і пряним ароматом. Подавайте страву до обіду або святкового столу.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банка
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з копченою куркою, корейською морквою і квасолею. Копчену курку нарізаємо кубиками середнього розміру. Якщо в м’ясі є кісточки, то їх акуратно витягаємо.

Консервовану квасолю відкидаємо на сито, щоб вся рідина стекла.

В глибокій салатниці з’єднуємо квасоля з копченою куркою. Сюди ж викладаємо і корейську моркву.

Поливаємо інгредієнти майонезом, після чого акуратно перемішуємо закуску. Солити не потрібно, так як багато хто вже продукти містять необхідні спеції.

Розкладаємо блюдо по порційних тарілках. Перед подачею можна охолодити в холодильнику. Готово, подавайте до столу!

Салати з куркою