Чорнослив часто використовують у приготуванні м’ясних страв, цей сухофрукт по-новому розкриває смак м’яса. Тому так актуальні салати з курячим м’ясом і чорносливом. Це незвично, поживно і дуже смачно.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Курка – 250 – 300 гр.
- Чорнослив – 200 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Масло рослинне – 3 – 4 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат з куркою, грибами, чорносливом і яйцем просто! Куряче м’ясо, моркву і яйця відваріть до готовності. Моркву і яйця натріть на крупній тертці.
Чорнослив залийте окропом, залиште на пару хвилин, потім відкиньте на сито і наріжте дрібними шматочками.
Куряче м’ясо остудіть, відокремте від кісток і наріжте.
Цибулю очистіть, дрібно наріжте. Гриби очистіть і наріжте кубиками. Обсмажте цибулю і печериці на рослинному маслі, посоліть і приправте за смаком.
Всі підготовлені інгредієнти змішати в салатниці, заправте майонезом і прикрасьте консервованою кукурудзою.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, кукурудзою і огірком Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салати з куркою і грибами