Дуже смачний салат! Він не лише здивує гостей своєю красою, але точно нікого не залишить голодним! Смачний, поживний, з цікавим смаком – просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 150 гр.
  • Печериці мариновані – 150 гр.
  • Квасоля консервована – 230 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Корнішони консервовані – 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
  • Часник – 3 зуб.
  • Майонез – 60 – 80 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – за бажанням

Процес приготування:

Курячу грудку відварюємо в киплячій, підсоленій воді 20-30 хв. Нарізаємо його невеликими кубиками.

Мариновані печериці ріжемо дрібними пластинками.

Огірок промиваємо та нарізаємо його квадратиками. Також ріжемо корнішони.

Цибулю чистимо і ріжемо кубиками.

Зубчики часнику пропускаємо через прес.

З’єднуємо сіль, часник і майонез.

Зливаємо воду з квасолі і викладаємо всі інгредієнти в глибоку миску. Заправляємо майонезом. За бажанням можна прикрасити зеленню кропу або петрушки.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і часником Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячою грудкою і маринованими грибами Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салат з маринованими грибами і куркою Салати з куркою Салати з куркою і грибами