Дуже смачний салат! Він не лише здивує гостей своєю красою, але точно нікого не залишить голодним! Смачний, поживний, з цікавим смаком – просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 150 гр.
- Печериці мариновані – 150 гр.
- Квасоля консервована – 230 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Корнішони консервовані – 6 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Часник – 3 зуб.
- Майонез – 60 – 80 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Курячу грудку відварюємо в киплячій, підсоленій воді 20-30 хв. Нарізаємо його невеликими кубиками.
Мариновані печериці ріжемо дрібними пластинками.
Огірок промиваємо та нарізаємо його квадратиками. Також ріжемо корнішони.
Цибулю чистимо і ріжемо кубиками.
Зубчики часнику пропускаємо через прес.
З’єднуємо сіль, часник і майонез.
Зливаємо воду з квасолі і викладаємо всі інгредієнти в глибоку миску. Заправляємо майонезом. За бажанням можна прикрасити зеленню кропу або петрушки.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами і часником Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячою грудкою і маринованими грибами Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салат з маринованими грибами і куркою Салати з куркою Салати з куркою і грибами