Прекрасний салат з куркою, який володіє яскравим виглядом, апетитним ароматом і бездоганним смаком. Він добре підходить для застіль в осінній і зимовий час.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 600 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Печериці свіжі – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква по-корейськи – 150 – 200 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – для прикраси
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з куркою, грибами, корейською морквою і яйцем. Цибулю очистіть, наріжте пір’ям, обсмажте його до золотистого кольору на рослинній олії. Цибуля перекладіть в глибоку миску, намагаючись робити це так, щоб масло залишилося на сковороді.

Гриби наріжте часточками, також обсмажте їх на рослинному маслі, вони повинні як слід зарум’янитися. Потім перекладіть їх у миску до цибулі.

Яйця і куряче філе можна відварити заздалегідь. Наріжте курку і яйця невеликими шматочками. Ці інгредієнти додайте в миску. Корейську моркву при необхідності наріжте і також додайте в миску.

Всі інгредієнти перемішайте, додайте сіль і чорний перець за смаком, заправте блюдо майонезом. Викладіть салат на пласке блюдо, прикрасити овочами і зеленню.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, корейською морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою і грибами