Прекрасний салат з куркою, який володіє яскравим виглядом, апетитним ароматом і бездоганним смаком. Він добре підходить для застіль в осінній і зимовий час.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 600 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Печериці свіжі – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква по-корейськи – 150 – 200 гр.
- Майонез – за смаком
- Зелень – для прикраси
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з куркою, грибами, корейською морквою і яйцем. Цибулю очистіть, наріжте пір’ям, обсмажте його до золотистого кольору на рослинній олії. Цибуля перекладіть в глибоку миску, намагаючись робити це так, щоб масло залишилося на сковороді.
Гриби наріжте часточками, також обсмажте їх на рослинному маслі, вони повинні як слід зарум’янитися. Потім перекладіть їх у миску до цибулі.
Яйця і куряче філе можна відварити заздалегідь. Наріжте курку і яйця невеликими шматочками. Ці інгредієнти додайте в миску. Корейську моркву при необхідності наріжте і також додайте в миску.
Всі інгредієнти перемішайте, додайте сіль і чорний перець за смаком, заправте блюдо майонезом. Викладіть салат на пласке блюдо, прикрасити овочами і зеленню.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, корейською морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячим філе і грибами Салати з куркою і грибами