А адже щоб ми могли готувати смачні салати, хтось шляхом довгих експериментів приходив до цих рецептами. Представляємо вам найбільш вдалий варіант салату з курки, грибів, моркви, яйця і волоського горіха.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 4 шт.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Куряче філе – 500 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
- Майонез – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з куркою, грибами, морквою, яйцем і сиром? Філе помийте, опустіть в киплячу воду і відваріть до готовності. Потім остудіть м’ясо і наріжте невеликими шматочками.
Яйця зваріть круто, остудіть, очистіть від шкаралупи і наріжте.
Моркву очистіть, помийте і натріть на крупній тертці.
З лука зніміть піну і дрібно наріжте.
Гриби помийте і наріжте невеликими кубиками. Сир натріть на тертці.
Поставте сковороду на вогонь, розігрійте трохи рослинного масла і викладіть в неї моркву і половину ріпчастої цибулі. Смажте овочі 5-7 хвилин. Потім викладіть вміст сковороди на тарілку.
Далі викладіть на сковороду решту цибулі, смажте, поки він не стане м’яким. Далі викладіть гриби і продовжуйте готувати 10-12 хвилин.
Змішайте в мисці курку, яйця, засмажку з овочів і грибів, заправте майонезом. Посипте салат тертим сиром і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром, яйцем і огірком Салати з куркою Салати з куркою і грибами