А адже щоб ми могли готувати смачні салати, хтось шляхом довгих експериментів приходив до цих рецептами. Представляємо вам найбільш вдалий варіант салату з курки, грибів, моркви, яйця і волоського горіха.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Куряче філе – 500 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 – 2 головки
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з куркою, грибами, морквою, яйцем і сиром? Філе помийте, опустіть в киплячу воду і відваріть до готовності. Потім остудіть м’ясо і наріжте невеликими шматочками.

Яйця зваріть круто, остудіть, очистіть від шкаралупи і наріжте.

Моркву очистіть, помийте і натріть на крупній тертці.

З лука зніміть піну і дрібно наріжте.

Гриби помийте і наріжте невеликими кубиками. Сир натріть на тертці.

Поставте сковороду на вогонь, розігрійте трохи рослинного масла і викладіть в неї моркву і половину ріпчастої цибулі. Смажте овочі 5-7 хвилин. Потім викладіть вміст сковороди на тарілку.

Далі викладіть на сковороду решту цибулі, смажте, поки він не стане м’яким. Далі викладіть гриби і продовжуйте готувати 10-12 хвилин.

Змішайте в мисці курку, яйця, засмажку з овочів і грибів, заправте майонезом. Посипте салат тертим сиром і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром, яйцем і огірком Салати з куркою Салати з куркою і грибами