Апетитний салат, з яскравим поєднанням продуктів і соковитою прошарком з сметани. Салат виходить ніжним, соковитим і поживним. Від такої страви неможливо відірватися. Побалуйте своїх рідних оригінальним рецептом!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча грудка – 220 гр.
  • Печериці свіжі – 180 гр.
  • Сир – 60 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сметана – 30 гр.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з куркою, грибами, яйцем і сиром простий у приготуванні! Курячу грудку відварюємо. Для цього кладемо її в киплячу підсолену воду і тримаємо на вогні 20-25 хв

Коли вона трохи охолоне дрібно поріжемо її кубиками.

Також потрібно зварити яйця. Варимо їх в киплячій воді 10 хв. і охолоджуємо під проточною водою.

Кришимо яйця ножем.

Сир натираємо на крупній тертці.

Печериці нарізаємо пластинками і обсмажуємо 10-13 хв. на олії.

Складаємо салат шарами. Відразу викладаємо курячу грудку, потім промазуємо сметаною, робимо шар з печериць і знову шар сметани, потім кладемо яйця, сметану і верх викладаємо сиром.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з курячою грудкою і грибами Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салати з куркою і грибами