Апетитний салат, з яскравим поєднанням продуктів і соковитою прошарком з сметани. Салат виходить ніжним, соковитим і поживним. Від такої страви неможливо відірватися. Побалуйте своїх рідних оригінальним рецептом!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча грудка – 220 гр.
- Печериці свіжі – 180 гр.
- Сир – 60 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сметана – 30 гр.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з куркою, грибами, яйцем і сиром простий у приготуванні! Курячу грудку відварюємо. Для цього кладемо її в киплячу підсолену воду і тримаємо на вогні 20-25 хв
Коли вона трохи охолоне дрібно поріжемо її кубиками.
Також потрібно зварити яйця. Варимо їх в киплячій воді 10 хв. і охолоджуємо під проточною водою.
Кришимо яйця ножем.
Сир натираємо на крупній тертці.
Печериці нарізаємо пластинками і обсмажуємо 10-13 хв. на олії.
Складаємо салат шарами. Відразу викладаємо курячу грудку, потім промазуємо сметаною, робимо шар з печериць і знову шар сметани, потім кладемо яйця, сметану і верх викладаємо сиром.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з курячою грудкою і грибами Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салати з куркою і грибами