Цей салат можна готувати не тільки по святах. Блюдо виходить ситним, але в теж час дуже ніжним. Для аромату можна додати в заправку один-два зубчики часнику.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курячий окорочок – 500 гр.
  • Ананас консервований – 320 гр.
  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сир – 150 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Волоський горіх – 80 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт салату з куркою, ананасом, грибами, сиром, яйцями і волоськими горіхами шарами простий у приготуванні! Гриби помийте, обсушіть і наріжте часточками.

Цибулю очистіть, наріжте кубиками.

Обсмажте цибулю і гриби на рослинній олії до приємного золотистого кольору.

Копчений окорочок очистіть від шкіри, відокремте м’ясо від кісток і наріжте його в довільному порядку.

Зварений круто яйця натріть на тертці.

Ананаси відіжміть від сиропу і дрібно наріжте.

Сир натріть на тертці. Майонез змішайте з подрібненим часником.

Волоські горіхи підсушіть на сухій сковороді, потім поріжте їх ножем.

викладіть В салатницю салат шарами у такому порядку. Зажарка з цибулі і грибів, куряче м’ясо, ананаси, яйця, сир і горіхи. Усі шари, крім верхнього змастіть майонезній заправкою. Перед подачею салат повинен добре просочитися, для цього поставте його в холодильник на деякий час.

Смачного!

Салат з куркою та ананасом Салат з куркою, ананасом, сиром і майонезом Салат з куркою, ананасом, сиром, яйцем і кукурудзою Салат з куркою, ананасом, яйцем, сиром і волоським горіхом Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салати з куркою