Ніжний салат з курячим філе, картоплею, грибами і яйцями припаде до душі любителям поїсти. Адже він відноситься до листковим майонезні салати і є досить калорійним. В якості малюнка на салаті можна викласти картинку, найбільш підходить до прийдешнього свята.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Печериці консервовані – 130 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Майонез – 200 гр.
  • Горошок зелений – 3 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з куркою і грибами? Картопля зварити в мундирі, остудити, очистити і натерти на крупній тертці. Змастити дно у салатника майонезом і перекласти туди картоплю рівним шаром.

Змастити картоплю майонезом.

Зварити філе курки, дрібно нарізати його і викласти наступним шаром, поперчити, полити майонезом.

Печериці нарізати шматочками і покласти на курку, змастити майонезом.

Яйця зварити до готовності, очистити і розділити на жовтки і білки. Жовтки натерти на тертці і висипати на печериці, капнути трохи майонезу.

Сир натерти на тертці, викласти наступним шаром. Додати до невеликої кількості майонезу, роздавлений зубчик часнику і промазати цією масою сир.

Білки натерти на середній тертці і прикрасити ними салат зверху. З горошку викласти ялинку, а з солодкого перцю зробити зірку. Якщо на порозі інший свято, можна експериментувати з прикрасою. Дати салату постояти в холодильнику 2 години, щоб він просякся.

Приємного апетиту!

Салат з куркою, грибами і яйцем Салат з куркою, грибами, картоплею та морквою Салат з куркою, грибами, сиром і яйцем Салат з куркою, маринованими грибами і сиром Салат з маринованими грибами і куркою