Пряний салат з додаванням корейської моркви стане апетитною і пікантною закускою для вашого столу. Страву можна використовувати для домашніх обідів, а також подавати гостям.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Куряче філе – 400 гр.
- Морква по-корейськи – 400 гр.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Готувати салат з куркою і корейською морквою легко! Болгарські перці очистити від насіння і ріжемо тонкою соломкою. Відправляємо в салатницю.
Філе курячої грудки відварюємо в підсоленій воді до готовності. Можна перчити. Але будьте обережні, якщо ви використовуєте гостру корейську моркву, то додаткового перцю не потрібно. Готову курку нарізаємо тонкими скибочками і відправляємо до перцю.
Викладаємо на салат корейську моркву, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.
Страву можна поставити в холодильник, щоб воно повністю охололо, і просякнув пряної заправкою від моркви. Потім викладаємо на порційні тарілки. Можна прикрасити свіжою зеленню: петрушкою або кропом. Приємного апетиту!
Салати з куркою