Пряний салат з додаванням корейської моркви стане апетитною і пікантною закускою для вашого столу. Страву можна використовувати для домашніх обідів, а також подавати гостям.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряче філе – 400 гр.
  • Морква по-корейськи – 400 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Готувати салат з куркою і корейською морквою легко! Болгарські перці очистити від насіння і ріжемо тонкою соломкою. Відправляємо в салатницю.

Філе курячої грудки відварюємо в підсоленій воді до готовності. Можна перчити. Але будьте обережні, якщо ви використовуєте гостру корейську моркву, то додаткового перцю не потрібно. Готову курку нарізаємо тонкими скибочками і відправляємо до перцю.

Викладаємо на салат корейську моркву, заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо.

Страву можна поставити в холодильник, щоб воно повністю охололо, і просякнув пряної заправкою від моркви. Потім викладаємо на порційні тарілки. Можна прикрасити свіжою зеленню: петрушкою або кропом. Приємного апетиту!

Салати з куркою