Салати з додаванням чорносливу завжди виходять оригінальними та яскравими за смаком. Відмінну компанію продукту складе ніжне куряче філе, яйця і сир. Оцініть простий процес приготування живильного страви.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Куряче філе – 200 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Чорнослив – 60 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Зелень – 1 пучок
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як приготувати салат з куркою, сиром, яйцем і чорносливом? Курку промиваємо і відварюємо в підсоленій воді, після чого м’ясо охолодити і дрібно нарізаємо.

Варимо в кип’яченій воді курячі яйця. Видаляємо шкаралупу і продукт ділимо на дрібні кубики.

Далі подрібнюємо чорнослив на кілька шматочків.

Сир для салату краще всього вибирати твердого сорту. Натираємо його на дрібну або середню терку.

З’єднуємо всі інгредієнти в салатниці, додаємо до них подрібнену зелень за смаком, сіль і майонез. Перемішуємо, охолоджуємо закуску і подаємо до столу!

Салати з куркою